2018-07-11 06:31:36• hírek • Oszkó Viktória

Őrületes koncerttel vár a Republic Börvely családi napján

Idén sem maradhat el Börvelyben az egésznapos családi program, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az RMDSZ helyi szervezete, hogy összehozzák a közösség apraját-nagyját.

Aki felhőtlen kikapcsolódásra vágyik, ne maradjon otthon július 15-én, hiszen számtalan fellépővel és érdekes programmal, például bográcsfőző versennyel kedveskednek majd az érdeklődőknek.


Délután 15.00 órától a börvelyi focipályán fellépnek a  börvelyi fúvósok, a börvelyi óvodások, a Börvelyi Általános Iskola tanulói, a Lucaceni-i mazsorettek és a Bekek Néptáncegyüttes. Közben összemérhetik tudásukat a bográcsozás szerelmesei, keresik ugyanis, ki tudja elkészíteni a környék legjobb ételét.


18.00 órától fellép Csáki Feri (Feri meg a Feri), 20.00 órától pedig sokak kedvence, a magyar zenei kultúrát meghatározó Republic együttes csap majd a húrok közé, 21.00 órától pedig utcabállal folytatódik a szórakozás.


A program része a gyerekeknek szánt vidámpark is, ráadásul ha megéheznénk, belekóstolhatunk a börvelyi csodafánkba vagy épp kürtőskalácsot is majszolhatunk.


Mindenkit szeretettel várnak!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: